Saznajte više o nama Highslide JS

Firma MEDIA PRO koja se nalazi u Baru, je nastala 1992 godine i od njenog osnivanja bavila se foto i video produkcijom. Prateći tehnološke inovacije i zahtjeve svojih mnogobrojnih klijenata vremenom dopunjava svoju paletu usluga, tako da počinje i sa štampom malog i velikog formata. Sve usluge pružamo po najsavremenijim standardima iz svih navedenih oblasti čime našim klijentima garantujemo kvalitet i brzinu.

Žejeći da nastavimo sa tehničkim inovacijama a da ostanemo lider na polju usluga koje pružamo, od ove godine u svom djelovanju uvodimo i uslugu LASERSKOG GRAVIRANJE i IZRADA PEČATA, te na taj način našim klijentima nudimo kompletnu podršku na jednom mjestu.

Kao i do sada garancija kvaliteta pružanja usluga nam je bila strogo profesionalna oprema i stručni kadar. Tako i ovog puta posjedujemo mašinu za lasersko graviranje lidera na ovom polju Američke komanije EPILOG, koja svojom tehnologijom garantuje kvalitet i mogućnost pružanja usluge po najpovoljnijim uslovima.

Ovom web prezentacijom želimo Vas upoznati sa našom novom djelatnošću i prikazati Vam široku paletu proizvoda i usuga koju nudimo.